ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στο IRIS HOTEL!

Τριγυρισμένο από φύση, κάτω από τον ήλιο, μέσα στην ηρεμία…

Το Iris Hotel βρίσκεται σε μια από τις πιο ειδυλλιακές και ήσυχες περιοχές της Κασσάνδρας, περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο πευκοδάσος, σε μια έκταση 16 στρεμμάτων. Τα 89 δωμάτια και οι 4 σουίτες του είναι κτισμένα αμφιθεατρικά, με θέα στις πισίνες και τον μεγάλο, κατάφυτο κήπο, που είναι στρωμένος με γρασίδι, κάτω από τη σκιά αιωνόβιων ελαιόδεντρων, μαζί με μια ποικιλία από εποχιακά φυτά και μεγάλους φοίνικες.

Η τελευταία ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε το 2019, με εκτεταμένο αρχιτεκτονικό επανασχεδιασμό του Κεντρικού κτηρίου, ενώ το 2018 εγκαινιάστηκε η πτέρυγα των Deluxe Δωματίων.

Facilities

24 ώρες Ρεσεψιόν

Πισίνες

Parking

Restaurant

Bar

Αναψυχή

Free Wi-Fi

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Ο καλοκαιρινός ήλιος, το ατελείωτο πράσινο και η χαλαρωτική ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό των διακοπών σας...

Δωμάτια

Χαλκιδική,

ένα ονειρεμένο μέρος, σε απόσταση αναπνοής!

Η Σίβηρη είναι μια από τις πιο ειδυλλιακές και ήσυχες τοποθεσίες στην Κασσάνδρα. Πλαισιώνεται από ένα καταπράσινο πευκοδάσος και είναι στολισμένη με μια αμμώδη, βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία, με κρυστάλλινα νερά, με διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, όπως ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. Η παραλία είναι οργανωμένη, με beach bars που προσφέρουν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Για όσους αναζητούν περισσότερη ησυχία και ιδιωτικότητα, υπάρχουν μικροί, γαλήνιοι κολπίσκοι, εκατέρωθεν της μεγάλης ακτογραμμής.

Our Gallery

Μενού