ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει light δραστηριότητες ψυχαγωγίας για τους επισκέπτες μας, στο πλαίσιο της χαλάρωσης και της αναψυχής.

Πισίνες

Χαλάρωση κάτω από την ομπρέλα ή κολύμπι κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο; Στον χώρο της πισίνας μας, μπορείτε να κάνετε και τα δύο!

Κύρια πισίνα με γλυκό νερό: 10m x 20m (βαθμιαίο βάθος από 1m έως 3m)
Παιδική πισίνα με γλυκό νερό: 3m x 6m (βάθος 0,6 m)
Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες δίπλα στην πισίνα είναι στη διάθεση των επισκεπτών μας, χωρίς χρέωση.

Άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες

Διαγωνιστείτε σε ένα παιχνίδι τένις στο σκληρό γήπεδό μας, είτε με χρήση το δικού σας εξοπλισμού, είτε με ρακέτες και μπάλες που παρέχονται δωρεάν στην reception. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε ένα σετ πινγκ-πονγκ, δίπλα στην πισίνα ή μία διαδραστική παρτίδα σκάκι, χρησιμοποιώντας κομμάτια μεγάλου μεγέθους στην εξωτερική σκακιέρα μας. Οι νεαροί επισκέπτες μας, μπορούν να διασκεδάσουν στην παιδική χαρά.
Επιπλέον, χάρη σε Εξωτερικούς Συνεργάτες, στην Υποδοχή μπορεί να πραγματοποιηθεί κράτηση για Θαλάσσια Σπορ, Μαθήματα Καταδύσεων, που πραγματοποιούνται στην παραλία της Σίβηρης ή για ραντεβού για μασάζ, το οποίο πραγματοποιείται στο χώρο του Ξενοδοχείου.*

* Οι τιμές, οι όροι και οι προϋποθέσεις των υπηρεσιών υπόκεινται στην πολιτική των Συνεργατών μας και οι σχετικές πληροφορίες παρέχονται στη reception.

Μενού